Status: Mentorica

Broj telefona: 091/5085858

E-mail: nikoleta.poljak@gmail.com

Udruga: DKolektiv

Područje rada: Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija

Neformalne i formalne izobrazbe vezane za trenersko/konzultantska znanja i vještine:
Formalno obrazovanje: Mag. andragogije, Filozofski fakultet Beograd. Specijalistička edukacija: geštalt psihoterapuet. Neformalno: kontinuirana edukacija u području upravljanja i razvoja organizacije, upravljanje kvalitetom, upravljanje projektnim ciklusom, monitoring i evaluacija, komunikacija i upravljanje sukobima u organizaciji, organizacijske intervencije i facilitiranje organizacijskih procesa.

Trenersko/konzltantsko iskustvo:
Mentorica za SOKNO od 2004.-2012. Mentorica za Sustav OK 2015 od 2013. Sudjelovala u izradi oba sustava osiguranja kvalitete (SOKNO, OK 2015), trenerica/konzultantica za menadžment neprofitnih organizacija. 20 godina rada i iskustva vođenja različitih organizacijskih procesa usmjerenih poboljšanju kvalitete rada i razvoja organizacija. Radila s različitim pojedincima i grupama kroz rad na razvoju zajednice i društvene uključenosti, jačanju suradnje i zagovaranju javnih politika. Područje interesa: razvoj civilnog društva i aktivno sudjelovanje građana. Voditeljica programa i jedna od osnivačica DKolektiva – organizacije za društveni razvoj.